KONKURS DZIAŁAJ LOKALNIE XI –dodatkowe spotkanie informacyjno szkoleniowe

Fundacja Bieszczadzka- Ośrodek Działaj Lokalnie informuje, że w dniu 24.04.2019 ( środa)
o godzinie 16.00 w siedzibie fundacji przy ul. 1Maja 16 odbędzie się dodatkowe spotkanie informacyjno-szkoleniowe dotyczące programu „Działaj Lokalnie XI-2019”

W XI edycji Programu „Działaj Lokalnie -2019” wspierane będą projekty, które inicjują współpracę mieszkańców na rzecz dobra wspólnego. Uprawnione do wnioskowania są organizacje pozarządowe oraz grupy nieformalne, w imieniu których wniosek złoży organizacja -patron. Wnioski mogą być składane przez Wnioskodawców działających na terenie 8 gmin: Baligród, Bircza, Czarna, Komańcza, Lesko, Olszanica, Ustrzyki Dolne i Tyrawa Wołoska. Będzie można ubiegać się o dotację do 6.000 zł. Dotowane projekty będzie można realizować od 1 czerwca do 31 grudnia 2019 roku. Termin naboru wniosków upływa 30.04. 2019r.

Organizacje i grupy nieformalne, które po raz pierwszy będą wnioskować do konkursu muszą obowiązkowo wziąć udział w spotkaniu informacyjno-szkoleniowym !!!!
Zainteresowanych prosimy o zgłaszanie się telefonicznie, nr tel: 881 537 554