Blog Detail

Fundacja Bieszczadzka we współpracy z Akademią Rozwoju Filantropii w Polsceogłasza Lokalny Konkurs Grantowy w ramach programu „Działaj Lokalnie” Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności W XII edycji Programu „Działaj Lokalnie -2021” wspierane będą projekty, które inicjują współpracę mieszkańców na rzecz dobra wspólnego i  służą pobudzaniu aspiracji rozwojowych, poprawie jakości życia. Program kierujemy do organizacji pozarządowych oraz grup nieformalnych, które podejmują wspólny wysiłek, aby w ich społecznościach żyło się lepiej.

Fundacja Bieszczadzka zaprasza liderów i członków organizacji pozarządowych na szkolenie realizowane w ramach  projektu„Zdejmujemy koronę i wspieramy bieszczadzkie NGO” Temat szkolenia: Obowiązki sprawozdawcze organizacji pozarządowej Szkolenie odbędzie się w trybie online za pomocą komunikatora Zoom,w dwóch poniższych terminach ( proszę wybrać ten termin, który pasuje Państwu bardziej) Termin I 25.03.202

Fundacja Bieszczadzka zaprasza liderów i członków organizacji pozarządowych na szkolenie realizowane w ramach  projektu„Zdejmujemy koronę i wspieramy bieszczadzkie NGO” Temat szkolenia: Zasady prowadzenia dokumentacji w fundacji i stowarzyszeniu, co to są dokumenty księgowe, jak się je opisuje i przechowuje Szkolenie odbędzie się w trybie online za pomocą komunikatora Zoom,w dwóch poniższych terminach ( proszę wybrać ten termin, który pasuje Państwu bardziej) Prowa

Fundacja Bieszczadzka zaprasza liderów i członków organizacji pozarządowychszkolenie realizowane w ramach  projektu„Zdejmujemy koronę i wspieramy bieszczadzkie NGO” Temat szkolenia: Fundraising i zdobywanie środków na działalność organizacji fundacji/stowarzyszenia Szkolenie odbędzie się w trybie online za pomocą komunikatora Zoom w dniu 1 marca 2021(poniedziałek) w godzinach 16.30-20.00 Zgłoszenie do udziału w szkoleniu proszę wysłać mail

Fundacja Bieszczadzka zapraszaliderów i członków organizacji pozarządowych na szkolenie realizowane w ramach projektu:„Zdejmujemy koronę i wspieramy bieszczadzkie NGO” Temat szkolenia: „ Podstawowe informacje na temat zasad prowadzenia rachunkowości w organizacji pozarządowej: polityka rachunkowości w NGO,plan kont w NGOpełna księgowość a uproszczona ewidencja przychodówi kosztów” Szkolenie poprowadzi pani Ewa Sudoł, specjalista w zakresie finansów, rachunkowości oraz prawa finans